Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
JORDVOLL: Berg påstår feilaktig at jeg stemte for alle disse enorme jordvollene, skriver Tor André Johnsen. FOTO: JO KJETIL HEGGELUND
 
“Fake news” fra Ole Berg
Når Ringsaker og Prøysenhuset blir borte bak jordvoller.

Publisert: 24.jun.2019 13:56
Oppdatert: 24.jun.2019 17:02

I forbindelse med intervjuet med meg i Ringsaker Blad, om at den vakre Innlandsnaturen, Mjøsa og Prøysenhuset dessverre blir borte bak store jordvoller nå som E6 bygges, så fremsetter Ole Berg «fake news».

Vi som kjenner Ole Berg fra hans fartstid i Ringsakerlista, er vant med at han «buldrer, brummer og bråker» og at han ikke alltid nødvendigvis er like saklig.

Det lever jeg godt med, men når Berg, som for øvrig nå har gitt seg i politikken, plutselig kliner til med et innlegg mot Frp og meg, så bør man i det minste forvente at Ole Berg forholder seg til fakta og ikke sprer løgn og «fake news».

Berg påstår feilaktig at jeg stemte for alle disse enorme jordvollene som nå vokser frem som store fjell langs begge sider av E6.

Beklager å skuffe deg, Berg, men der tar du feil.

Jeg var bare vara til kommunestyret da disse sakene ble behandlet, så jeg deltok ikke på møtene.

Berg prøver nemlig med sitt innlegg å latterliggjøre meg for at jeg er «helt på jordet», at jeg ikke «følger med i timen» og at jeg burde spare han «for å komme med dette nå», og at jeg tydeligvis ikke forstår politiske prosesser og at jeg da heller ikke bør representere Hedmark i neste stortingsperiode.

Slike usaklige personangrep blir rett og slett for dumt. Om det er noen som ikke følger med, så må det være Berg, siden han påstår ting om jeg som ikke stemmer.

Nå vet ikke jeg hva Ole Berg har mot Frp eller meg, men ikke bare sprer Berg desinformasjon og løgner, han tar også feilaktig spilleren i stedet for ballen.

Jeg registrerer at Berg for øvrig er enig i budskapet mitt. Det er positivt.

Men da blir det ekstra spesielt at han i stedet for å fokusere på saken, feilaktig kritiserer meg for at jeg ikke kan kritisere jordvollene han påstår jeg stemte for.

Men her blir Ole Berg avkledd og tatt med buksene nede. Ole Berg sitt angrep mot meg blir rett og slett for dumt, siden jeg ikke var representert i kommunestyret da disse enorme jordvollene ble vedtatt.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke