Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
Sirkulas biler tar ikke med juletrær, presiserer Christian Lie, leder innsamling og kundekontakt.
Foto: Eli J. Haugen
 
... men vi samler ikke inn juletrær
Takk for anerkjennelse - men Sirkula samler dessverre ikke inn gamle juletrær.

Publisert: 06.jan.2017 11:46
Oppdatert: 06.jan.2017 11:47

Jeg ser Linn Sigurdsen skriver på bildet tilSignert-innlegget sitt i HA dag at «Jula er over, renovasjonsetaten samler opp juletrær. Hva skulle vi gjort uten dem?»

Linn Sigurdsen skriver et innlegg om den viktige samfunnsoppgaven renovatører gjør. Det er hyggelig å høre at hun ser hva slags krevende jobb en renovatør har som skal ta seg fram i all slags vær og føre, både på hålke, snø, kulde og regn.

En renovatør triller fram og tømmer mellom 300 og 1000 beholdere daglig, avhengig av område. Det blir mange skritt og løft i løpet av en dag. For å gjøre hverdagen deres trygg og sikker, er det viktig at alle strør og måker både på tilførselsveger og rundt dunker.

Men Sigurdsen skriver at renovasjonsetaten samler opp juletrær. Renovatørene som henter avfall hjemme hos husstandene på Hedmarken tar IKKE med juletrær på bilene sine. Her leveres juletrær i hageavfallet på gjenvinningsstasjonen i Stange, Brumunddal, Moelv og på Heggvin.

Stavsberg gjenvinningsstasjon tar normalt ikke imot hageavfall (ble flyttet i 2014 til Gålåsholmen pga. plassmangel og trafikksikkerhet), men det er mulig i januar måned å levere juletreet der.

 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke