buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
1-0: Rune Pettersen har sendt ballen mot mål. Det går i nota og Brumunddal la et solid grunnlag for tre nye poeng mot Strindheim.Foto: Terje Midttun
 
Pettersen mener Nysæter er mannen
I kveld ansetter styret i Brumunddal ny hovedtrener. Kaptein Rune Pettersen, som scoret ett mål mot Strindheim, mener Fred Leo Nysæter passer perfekt.

Publisert: 06.jun.2016 06:00
Oppdatert: 06.jun.2016 06:16

Alt tyder på at Fred Leo Nysæter får jobben. Sportslig leder Hans Ødegård har holdt kortene tett til brystet.

Gruppa går for Nysæter

Skal en tro kaptein Rune Pettersen, tar verken Hans Ødegård eller Brumunddal Fotball noen som helst sjanser om de ansetter Fred Leo Nysæter:

– Vi, det vil si hele spillergruppa, vil ha Fred Leo Nysæter. Spillegruppa har ingen annen kandidat, og vi er klare på at han er vårt førstevalg. Fred Leo er en fantastisk person med fotballfaglig tyngde og en fyr som vi har full tillit til, sa Pettersen om Nysæters kandidattur.

Og Pettersen la til følgende:

Kontinuitet viktig

– Fred Leo har vært med Kevin Knappen i hele vinter, og bygger på samme fotballfilosofi som forgjengeren. Det å beholde samme spillestil er viktig, ettersom vi er midt i sesongen og neppe ville hatt godt av å endre spillestil nå. Om det blir Fred Leo som tar over betyr det at vi fortsetter med det vi har lært under Knappen. Det vil være en kjempefordel, sa Pettersen, som var siste Brumunddal-spiller på 1-0-målet.

– Jeg ble kreditert scoringen, men skal jeg være helt ærlig var ballen innom en Strindheim-forsvarer før den fant nettmaskene. Mål er mål, sa Pettersen, og var særdeles fornøyd med å vinne en av mange sekspoengskamper denne sesongen.

– Det er viktig for oss å vinne kamper mot lag rundt oss på tabellen, og nå føler jeg, tross en smule turbulens i forbindelse med Kevin Knappens overgang til HamKam, at vi er på riktig veg. Vi var gode mot Nybergsund, men vi var enda bedre mot Strindheim og hele spillergruppa viste både moral og guts i denne kampen. Vi styrte førsteomgangen, men fikk ikke fart nok på ballen, I andreomgangen fikk Strindheim låne ballen litt etter vår første scoring, men det var vi som produserte de fleste sjansene og ikke minst, det var vi som scoret og sikret seieren. Jeg synes vi hadde full kontroll hele vegen, sa Pettersen.

Fornøyd vikar

Stein Aarskog vikarierte for Fred Leo Nysæter på Dala-benken mot Strindheim. Også han var en lykkelig mann etter kampen.

– Vi vant en viktig kamp og spillerne fortsetter å vise stor lojalitet. Det lover bra, sa Stein Aarskog.

Ikke spurt

Stein Rune Solbakken, som trente Brumunddals A-lag for inntil to år siden, satt på tribunen lørdag.

Om styret i Brumunddal hadde vært ute etter en annen enn Fred Leo Nysæter, ville det ikke ha vært unaturlig å kaste sine øyne på Solbakken.

Men han benekter at han er forespurt. Han benekter også at han er kandidat og støtter oppunder Fred Leo Nysæters kandidattur.

– Jeg synes de som trener i dag, har fått bra sving på sakene her, og derfor bør klubben fortsette med dem og rokkere minst mulig både på mannskap og spillestil. Jeg synes kampen mot Strindheim bar preg av et lag som har trent godt over tid, og som virket å være enda mer avslappet nå enn under Kevin Knappen. Jeg vet ikke om det er riktig observert, men jeg synes laget har åpnet seg mer offensivt nå. Enkeltspillere har også utviklet seg mye, sa Solbakken.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat