Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
150 asylsøkere til Vangseter
Mottak.

Publisert: 06.okt.2015 04:00
Oppdatert: 06.okt.2015 08:38

Her blomstrer ansvarsfraskrivelsen. Tydeligvis visste ingen av de ansvarlige noe som helst, for de dukket opp? Eller gjorde de? Hele denne prosessen virker noe hemmelig. Er den unntatt fra offentligheten?

Enda mer merkelig blir det når ordføreren heller ikke visste noe. Eller gjorde han? Så da blir spørsmålet, er det søkt om bruksendring? Er det gitt godkjenning fra brannmester og brannvesen? Er de helsegodkjent av helsevesenet og er de helseundersøkt? Det er en kjent sak at bl.a. tuberkulose ikke er helt ukjent blant innvandrere.

Er det godkjente folk som skal ta seg av asylantene? Er politietaten underrettet? Er det sendt nabovarsel om bruksendring? Er mattilsynet underrettet?

Les UDIs svar her!

Dette er bare noen av spørsmålene, man bør stille seg, for lovverket skal vel følges i dette tilfellet også, vil jeg anta? Om privatperson ønsker å foreta seg bruksendring, eller noe lignende, så er dette faktisk en ganske så lang vei å gå.

Lederen i Vangsåsen vel er positiv. 

Noen vil sikkert hevde at dette tas opp av undertegnede, for at han er motstander av uhemmet asyl- og innvandring. Ja, det er helt korrekt, og årsaken er at undertegnede er tilhenger av at lovverket skal følges, med de problemer dette kan medføre, også innen rettsvesen og sikkerheten både til omkretsen og asylantene.

Les HAs leder: Ta dem godt imot

Vi må ikke la oss blende av snillisme og naivitet, det kan fort bli til ris på egen bak.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke