hacklink
17. sep
17
 
17. mai på Tangen

Publisert: 19.mai.2017 23:20
Oppdatert: 19.mai.2017 23:27

Var det en drøm, eller overvar jeg 17. mai feiring på Tangen også - med flaggheising ved Tangen skole kl. 08.00 der Tangen skolekorps spiller Ja, vi elsker og en marsj.

Før de setter seg inn i biler og kjører ut av sentrum for å spre musikkglede utover bygda.

Frokost på Tangen brenneri som FAU ved Tangen skolen står for. Inn i biler igjen for en tur til Espa skole og nye oppdrag. Espa /Tangen Musikkforening kommer til Tangen og deltar i 17. mai-toget etterpå. Det er gudstjeneste i Tangen kirke, med tale og kransenedleggelse ved de falnes grav.

Litt endring i marsjruta for toget i år på grunn av ombygging av Tangen samfunnshus, så da foregikk bespisningen i Tangen brenderis selskapslokaler.

Men nå, som før, første gangs marsjerende skolekorpsmusikanter, stor stas og spenning. Et humørfylt Tangen Mandskor som marsjerer etter sang i kirken. En jublende barnehage, og mange trofaste voksne på slep, som følger 17. mai-toget på runden om aldersboliger og tilbake til sentrum, hvor mange venter for å se og høre og delta. Jeg er en av dem.

Ja, - jeg var virkelig på 17. mai på Tangen. Til og med været var som en drøm.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke