Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
40 venter på bolig

0
Publisert: 25.aug.2016 04:00
Oppdatert: 25.aug.2016 04:00

Hamar kommune jobber på høytrykk for å skaffe boliger til 40 flyktninger, som venter i mottak på at det skal bli deres tur.

Ja vel, og hvilken kommunal hjelp får norsk ungdom i etableringsfasen? Hadde dette vært snudd på hodet, så hadde det vært store grupper som hadde ropt temmelig høyt, om forskjellsbehandling og rasisme.

Med slik forskjellsbehandling er det faktisk ikke noe rart at hat og hets dukker opp i sosiale medier, for de blir jo stort sett stanset i medieverden, hvor naivitet og snillisme dominerer mediebildet.

Noen må synes at disse menneskene må være mer verdt enn norsk ungdom.

For mitt vedkommende, må man gjerne hjelpe, men det bør være likhet for loven, og likhet i hjelpe innsatsen både fra stat og kommune, til all ungdom. Fokuset bør nok heller setter på ungdom på generell basis, men det er trolig ikke interessant i naiviteten og snillismens land.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke