Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
76 år og nykonfirmert - av ordføreren i Løten

Publisert: 28.mar.2017 13:51
Oppdatert: 28.mar.2017 14:42

Løtens ordfører konfirmerer meg skikkelig i sitt tilsvar i HA 27. mars. Nykonfirmert som 76-åring altså. Så avslutter hun med at for henne finnes ingen dumme spørsmål, men jeg oppfatter hennes svar som at jeg i de fleste momentene har vært ganske dum.

Jeg skal ikke bruke spalteplass på å gå inn på disse momentene en gang til. Jeg vil bare få si to ting:

- Før jeg sendte mitt innlegg, spurte jeg et par erfarne politikere om det var greit å ta opp disse spørsmål i avisen. Jeg fikk «go».

- Jeg har erfart at svært mange i Løten er opptatt av denne undergangen – og ikke minst økonomien i prosjektet. Da vi fikk sakspapirene før behandling i formannskapet, erfarte vi at ei relativt oppegående gruppe brukte svært mye tid i et møte på å få oversikt over saken. Derfor ba man om – og fikk flertall i formannskapet for et eget prosjektregnskap (mot Aps stemmer). Jeg søkte å sette meg skikkelig inn i saken, og ble mer og mer frustrert dess mer jeg jobbet med den – noe som resulterte i et avisinnlegg som har falt ordføreren tungt for brystet.

Så registrerer jeg i Østlendingen 25. mars. at også andre kommer til å stille spørsmål om saken i kommunestyremøte 5. april. De er klokere enn meg. De spør i rett forum.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke