Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
skole
 
8. best i landet

0
Publisert: 25.apr.2015 04:00
Oppdatert: 25.apr.2015 08:54

Å være rangert som åttende beste skole i Norge, opp seks plasser fra 14. plassen i fjor, er bare kjempebra! Hurra for Hamarskolen og alle elever, foresatte og ansatte! Samtidig vet vi at vi har veldig gode barnehager og for tiden med et nesten løpende inntak og full dekning. Hamar er rett og slett en bra kommune for småbarnsfamilier.

Jeg mener barnehage og skole er våre viktigste verktøy for sosial utjevning. Gjennom gode barnehager og skoler kan vi være med å skape et rettferdig samfunn der alle har like muligheter for å lykkes. Fremdeles er det systematiske forskjeller i hvor mye elever lærer og mange som ikke fullfører og består videregående opplæring. Dette fører til for store ulikheter.

Det er nødvendig at elevers forutsetninger og bakgrunn i større grad gjenspeiles i hvordan skolen møter hver enkelt elev. En god start i barnehagen, tidlig innsats og tilpasset opplæring i hele skoleløpet og gode lærere med tid til hver enkelt er grunnlaget for å få det til.

Jeg er glad jeg er med i et parti som satser på skolen!

Listekandidat Hamar Arbeiderparti

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke