17. sep
TYSK: Tyske tropper marsjerer på Karl Johans gate i Oslo 9. april 1940. Gjentar det seg, på en annen måte?
 
9. april - på en annen måte
9. april 1940 gjentar seg nå, men på en annen måte.

Publisert: 11.feb.2018 20:05
Oppdatert: 11.feb.2018 20:05

Tilsynelatende mer uskyldig og ikke i første omgang så synbart for folk flest som bor i byer og i lavlandet. I hovedsak er det tyske interesser som tar seg til rette og erobrer landet vårt uten hensyn til det Norge har av resterende attraktiv natur. Med smarte fremgangsmåter skaffer de seg rettigheter til vinden som blåser over landet vårt på bekostning av naturen.

Når vi setter oss inn i hva vindturbinutbyggingen innebærer over hele landet, dukker minnene opp om tyske soldater som marsjerer på Karl Johan i Oslo og flere andre byer uten å møte motstand. De grågrønne hjelmene dukker opp på netthinnen. Nå blir hjelmene erstattet med digre propeller på de mest synbare høydedrag landet over.

Dominerende tyske interesser vil tjene store penger på produksjon og anlegg av det de kaller vindmølleparker, men som i virkeligheten gjør naturen vår om til enorme industriområder. Det som blir igjen er småpenger til kommunene og grunneierne der anleggene blir bygd. Alle strømabonnenter må betale høyere pris for strømmen for å finansiere de såkalte grønne sertifikatene. Om noen år vil det nesten ikke bli mulig å oppleve ren norsk natur hvis dette ikke blir stoppet omgående.

På Finnskogen er det nå i gang en aksjon Bevar Finnskogen som i samarbeid med svenske interesser prøver å få stoppet utbyggingsplanene der. La oss vise tyskerne at de ikke er velkomne på denne måten. Det som skjer nå er dramatisk for fedrelandet.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke