buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Åpent brev til HA-redaktøren

0
Publisert: 21.mar.2015 04:00
Oppdatert: 23.mar.2015 06:46

Angående «kulturreportasjen» du presenterte om meg i HA 18. mars:

Nei, jeg er ikke redd for mine egne meninger, men er bekymret for at vi har en sjefredaktør i HA som mer og mer opptrer som paranoid, som ser spøkelser på høylys dag, og som på en eller annen måte skal kneble folk med andre meninger enn seg selv. For eventuelle interesserte anbefaler jeg dem å lese det jeg skriver, og ikke det en journalist i HA forvrenger det til.

At jeg har «markert meg med innlegg om festivalstøtte»? Jeg har en gang markert meg mot Carsten Bleness når han i en lederartikkel påstår at festivaler er en av de svært få tingene som setter Hamar på kartet. Jeg håper inderlig det er flere politikere enn meg som er uenig med Bleness her. Det finnes forhåpentligvis flere ting. Og da sier jeg, hvis, og altså hvis, hvis Carsten Bleness har rett, og at Hamar Music Festival er det eneste trekkplasteret Hamar har, da vil det stå mørkt til med Hamar framover dersom ikke en gang et slikt trekkplaster skal kunne driftes med overskudd, og uten kommunale innsprøytinger.

Når det gjelder Rolf Jacobsen senter, er min oppfatning at det muligens blir et hus for «dem som har gått ut fra skolen for flere tiår siden», for å sitere Bleness. At Bleness er en av dem, det respekterer jeg. Men når ingen politikere greide å finne midler til et slikt senter da kommunen hadde flust med penger, da skal de argumentere godt de som kan finne penger til dette i ei tid da kommunen må stramme inn 76 millioner.

I dagens situasjon vil jeg prioritere andre ting før dette, for eksempel opprettholdelsen av Naturskolen. Jeg kunne ønske at andre politikere etter hvert klargjør sine prioriteringer. Men jeg har aldri sagt nei til et Rolf Jacobsen senter, men i dagens økonomiske situasjon åpner jeg for alternative finansieringsformer enn over de kommunale budsjett, herunder bidrag fra private entusiaster, slik man fikk til med Prøysenhuset i Ringsaker, og som alle politiske avskygninger bejublet.

Men dette ville dessverre ikke HA skrive om. Det eneste HA er ute etter er å ta mannen, ikke saken. Je suis Trond Kjernli.

5. kandidat Hamar SV

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat