Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Abort dreper uskyldige

Publisert: 17.feb.2016 04:00
Oppdatert: 17.feb.2016 14:54

En undersøkelse viser hvor mange kvinner som tar abort i året. Resultatet viser av det er flest 20-29 åringer (ca 2,6 prosent) som tar abort, men også en del fra 15-19 år (ca én prosent). Det høres lite ut, men 14.061 kvinner tok abort i 2014.

Generelt er det færre og færre som tar abort, men jeg håper tallet synker enda mer. Mange av ungdommene som blir gravide tar abort. Først og fremst er det nok fordi de er redd og flau over å være gravid på skolen, men de selv valgte å gjøre det som trengs for å bli gravid.

Og for det andre vil de nok ikke kaste bort ungdomstiden sin på å ta vare på et barn, men de kan jo adoptere det det bort til noen som vil ha et barn. Kanskje ikke klarer det.

Drepe et barn er en forbrytelse som gir deg mange år i fengsel, men om barnet du dreper ikke er født enda, er det en vanlig ting som skjer daglig. Men hva er egentlig forskjellen på å drepe et barn før og etter det er født?

Om for eksempel en 60-åring og en 10-åring holdt på å dø og du kunne reddet en av dem, hvem ville det vært? De fleste ville nok svart 10-åringen. Hvorfor? Fordi den har hele livet sitt framfor seg. Men har ikke et ufødt barn det også? Det har også hele livet sitt framfor seg, og ved å ta abort på barnet stjeler du framtiden fra det. Du tar det barnets liv.

Du har valg. Det er ingen som tvinger deg til å ta abort. Og det er det samme om du dreper noen før eller etter det er født. Det har fortsatt et liv og jeg synes ikke det er greit å ende det. Å ta abort er å drepe.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
Figur hentet fra folkehelseinstituttet.
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke