Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
20. sep
 
Æres den som æres bør
Hamar-økonomi

Publisert: 19.jan.2016 04:00
Oppdatert: 19.jan.2016 11:04

I mandagens HA tar ordfører Busterud en skikkelig spansk en. Hvordan i all verden kan man vedta og bygge et kulturhus med 28 prosent sannsynlighet for å holde seg innenfor budsjett og i etterkant av sprekken som måtte komme, påstå at man ikke bare er fritatt skyld men attpåtil at man har styrt ansvarlig.

Tidligere har Busterud hevdet at store lån ikke påvirker kommuneøkonomien, nå kan vi føye til at forutsette budsjettsprekker altså er god økonomistyring.

Les også: Vi har tatt fram Zalo og oppvaskkost

Ordfører Busterud påstår at BBL rydder opp i økonomien i Hamar. Da budsjettet for 2016 ble vedtatt satt Busterud og resten av dagens posisjon stille som mus og godtok rådmannens forslag, uten endringer. Ordføreren mener altså at når hans parti rydder opp, gjør de dette uten at de har ett konkret forslag til hvordan de skal gjøre det når muligheten byr seg.

Æres den som æres bør. Den nye rådmannen i Hamar satt opp et godt budsjett, at ordføreren forsøker å skryte på seg selv handlekraft i økonomistyringen som følge av dette, er bare trist. Men det er ett år til neste gang det skal forhandles om budsjett i Hamar. Da kan vi se om vi går mot et nytt år med rådmannsvelde i Hamar, eller om kanskje ordføreren til da kommer på banen. Ett år bør jo selv for en handlingslammet ordfører være nok tid til å få noen ideer.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke