Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Aktuelle saker også øst for Ånestadkrysset

Publisert: 25.aug.2017 00:02
Oppdatert: 25.aug.2017 00:16

Rolf Jacobsen skrev i sitt dikt: «Tanker ved Ånestadkrysset», at der starter taigaen og strekker seg østover, hele veien til «Stillehavets bølger ved Vladivostok»

Det forundrer meg at HA ikke ofrer spalteplass om ting som foregår øst for Ånestadkrysset, noe jeg forresten fikk bekreftet da jeg forleden kontaktet redaksjonen om dette.

Jeg nevnte her den omfattende vindmølleparken som er i ferd med å bygges på vestsiden av Osensjøen i Trysil og Åmot. Raskiftet vindmøllepark vil bestå av 31 vindmøller som får en totalhøyde på 180 meter (117 meter tårn og 63 meter vinger).

Dette er den første vindmølleparken som bygges i innlandet, og bør vel være av almen interesse slik at en slipper å være medlem i en lokal Face book-gruppe får å kunne få tilgang til slike nyheter.

Raskiftet vindmøllepark er et stort inngrep i unike naturområder på høydedraget vest for Osensjøen. En kan være for og imot denne utbyggingen. Vi pleide å si «støpt er bestemt» og slik er det nå også blitt omkring Raskiftet vindmøllepark, for nå er de i ferd med å støpe fundamentene til de 31 vindmøllene som skal settes opp.

Som nevnt vil ikke HA skrive om dette, men jeg kan opplyse om at den konkurrerende avisen Østlendingen har ofret en god del spalteplass omkring nettopp dette store vindmølleprosjektet.

Hvor vidt dette er et nødvendig og lønnsomt foretak kan fortsatt diskuteres, men en positiv ting har i alle fall dette nå ført med seg, ved at vegen på vestsiden av Osensjøen endelig blir utbedret, forhåpentligvis til en brukbar standard. Dette er gode nyheter.

Igjen, jeg er skuffet over redaksjonen i HA, som ikke ser lenger østover enn til Ånestadkrysset.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke