hacklink
18. sep
 
Akuttkirurgi i Elverum
Sykehusstruktur.

Publisert: 24.nov.2015 04:00
Oppdatert: 24.nov.2015 11:03

Nå har direktører i Sykehuset Innlandet og ministre byttet argument etter argument i mange år, for å legge ned det ene etter det andre ved Sykehuset Innlandet, Elverum.

Effektivitetsskremsler, kvalitetstrusler, bygningsmasser som enten er uegnet eller mangler, prioriteringer blant flere likestilte sykehus, kompetanseutfordringer, og trusler om mangelfull kompetanse, koordineringsbehov, ambulanser som ble «sykehus på hjul», strukturer som skal gås opp, tidligere direktør Torbjørn Almlids «sten for sten-legging» og «shoppe helsetjenester» som han sa da det ikke gikk hans vei i sin tid - med å få lagt ned Elverum?

Minister Bent Høye invester i et skikkelig kart og prøv å innse i det minste du, at det bor folk her i bygde Norge som trenger disse tjenestene, nå som alle argumenter likevel er brukt opp, og en gang for alle, lagt døde. Tjenesten er og skal også en gang for alle være til for pasienten, og ingen andre vikarierende motivasjonstema for å legge frem flere nedleggingsforslag.

Er det ikke nok å sette pasienten i sentrum, uavhengig av bosted, innen helse kanskje? Bevar akutt kirurgien ved Elverum sykehus, for oss mennesker som bor her sin skyld! Hvor er fylkespolitikerne fra vår region som skal påvirke, og som fornøyde fikk en fylkestingstaburett for snaue to måneder siden? Er dere mette og fornøyde allerede?

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke