hacklink
buy instagram followers
19. sep
 
Aldri godt nok
Folk klager på de rareste ting.

Publisert: 09.mar.2016 04:00
Oppdatert: 09.mar.2016 10:14

Jeg vet selv at jeg kommer med et kritisk innlegg nå, men jeg blir bare litt irritert over at noen folk klager på de rareste ting. Det er akkurat som ingen ting er godt nok. Tenk, vi bor i et så flott land som Norge, men likevel uttaler de fleste seg bare om negative ting, både i aviser, og i det daglige liv.

For eksempel, da jeg satt på i en bil, og vi kom til et fotgjengerfelt, var det en dame som skulle gå over. Vi stoppet som vi pleier, men hun vinket oss irritert videre og sa at vi skulle kjøre, og så ikke på oss på oss med et vennlig blikk. Kanskje hun bare hadde en dårlig dag, men likevel. Hadde vi kjørt videre, hadde hun mest sannsynlig klagd da også.

Og at vi ikke har de nyeste mobilene eller klærne, tenk på de som nesten ikke har klær eller mat! At det er litt bråk ute en natt, tenk at noen ser og hører bomber, dag og natt. Noen klager også på at de får feil mat. De ville ha taco, men fikk lasagne. Da blir det feil. De som nesten ikke har mat ville blitt overveldet av en av delene. Men her får vi velge.

Jeg mener vi burde være veldig takknemlige for alt vi har, og ikke minst at vi er født i Norge. Det er jo tross alt som å vinne i lotto. Vi burde være glade for at vi har det så godt som vi har det, og alt vi har.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke