Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
Alle -ismer er farlige

Publisert: 22.aug.2017 13:21
Oppdatert: 22.aug.2017 13:41

Den minst farlige av -ismene, er faktisk kapitalisme, som faktisk ikke er ansvarlig for direkte drap.

Jeg skal være forsiktig med å gradere -ismene, men den -ismen Karin Andersen sverger til, er faktisk ansvarlig for flere drap enn nazismen, noe det finnes mye offentlig dokumentasjon på.

Som en voksen mann kan jeg faktisk min historie, og utelater ikke fakta på en så stygg måte som Karin Andersen forsøker seg på i sitt svarinnlegg på mitt debattinnlegg.

Når hun blander inn 22. juli, og hvorfor ikke også ta med Twin Tower, eller noen av de 400 drepte de siste årene bare i Europa, av islamister? Eller de trolig 20 millionene Stalin drepte i mellomkrigstiden, direkte eller igjennom deportasjoner? Trolig for at det ikke passer inn i den sosialistiske agenda.

Nåtidens største fare, ligger ikke hos et mindretall tullinger som marsjerer i Kristiansand eller andre steder for å få oppmerksomhet, men den snillismen og naiviteten som følger i migrasjonsbølgen.

Jeg trodde faktisk at en stortingsrepresentant var så oppegående at hun forsto at en del av deres agenda er å oppnå oppmerksomhet for sin sak, enten tullingene kommer fra islamsk, sosialistisk, eller nazistisk side.

I Brumunddal viste folk kløkt og snudde ryggen til dem, noe som viste seg å være effektivt, men det passer vel Karin Andersen dårlig, for hva skal hun kritisere da, for å få fram sine halvsannheter?

Så må gjerne Karin Andersen gradere tullingene etter sin oppfatning, og la oss andre få ha et litt videre syn på det, og ikke ha et tunnelsyn som hun.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke