Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Alle bekker små ...

0
Publisert: 08.jun.2015 04:00
Oppdatert: 08.jun.2015 04:00

Fredag var verdens miljødag. Jeg gleder meg over at vi har forstått at noe må gjøres for miljøet og klima; vi må redusere utslippene våre. Er du klar over hvor mye du og jeg kan gjøre? Her er noen av mine miljø- og klimatips:

• Kjøre litt mindre bil: Kjører med naboer og henter frem sykkelen. Sykler alle i Ringsaker en dag i uka, vil det gjøre en forskjell.

• Jeg dusjer litt kortere, for klima - og lommeboka.

• Har du tenkt over at lapskaus, pizza eller taco er perfekt for å bruke opp matrester? Å spise opp maten gir både mindre avgasser fra matsøppel - og mindre behov for å produsere og kjøpe mat.

• Kjøttfri mandag: Visste du at storfekjøtt er den maten som gir mest klimautslipp å produsere? Tenk bare på all den maten kyra skal ha. Kjører du på butikken og kjøper grønnsaker, gir det mindre utslipp enn å sykle for å kjøpe biff.

• Vi i Ringsaker er kjempegode på å sortere søppel, og jeg kan bli enda bedre. Jeg kan også redusere avfallet gjennom å gjenbruke mer, slik som klær og møbler.

• Det viktigste tipset er kanskje å kjøpe færre ting og se til at det jeg har varer lenge.

• Og til sist har jeg en ambisjon om å unngå å forurense Mjøsa med vaskemidler som inneholder stoffer som ender i drikkevannet.

Blir du litt inspirert? Det kjennes godt å bidra. Vi ønsker også å høre og samle dine miljø- og klimatips. Når du ser oss under valgkampen, så kom bort og fortell hvordan du bidrar. Kanskje du kan inspirere oss? Tipsene samler vi i et hefte. Og ideene dine lover vi å dele videre. Her skal det bli handling!

Miljøpartiet De Grønne Ringsaker

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke