Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
20. sep
 
Alle bør få gratis skyss

Publisert: 30.jan.2019 16:04
Oppdatert: 30.jan.2019 16:10

Gratis skoleskyss innenfor dagens grenser bør gjelde alle uansett, mener Ringsaker Frp. Når det gjelder 1. klassetrinn i grunnskolen, gjelder grensen fra to kilometer og mer, og fra fire kilometer for 2.- 10. trinn i grunnskolen. Du har også rett på skoleskyss hvis du har særlig farlig eller vanskelig skolevei. Definisjon på dette kan vel også være ymse. Er eleven funksjonshemmet eller midlertidig skadet eller syk, har den også rett til gratis skoleskyss til og fra. Det samme for skolefritidsordningen (SFO) uavhengig av avstand. Det er kjempebra.

Nå kommer vi til det merkelige: Når det gjelder de som benytter seg av fritt skolevalg, gjelder ikke ordningen med gratis skoleskyss for alle disse. Da må alle betale for skoleskyssen uansett kilometer, selv om de har kommet inn på denne skolen. Unntaket kan være sykdom, eller skoleveien betraktes som spesielt farlig. Dersom elevene kommer inn på disse skolene (ved fritt skolevalg) som de ønsker seg til av ulike årsaker, mener Ringsaker Frp at alle skal ha gratis skoleskyss. Kommunen har jo vært med og sagt ja til skolevalget, og det er viktig og riktig at de gjør.

Disse elevene må stilles likt som alle andre. Vi føler dette veldig urettferdig og ønsker en endring på dette snarest overfor de det gjelder, og ikke ha noen forskjellsbehandling. Alle må behandles likt.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke