Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Alle er velkomne i Brumunddal pensjonistforening

Publisert: 15.mar.2017 13:50
Oppdatert: 15.mar.2017 14:29

Alle pensjonister er velkomne som medlemmer i Brumunddal pensjonistforening.

Vi leser i HA 8. mars at det er «opptakskrav» for å melde seg inn i vår forening. Dette må bero på en misforståelse i samtalen som styrelederen hadde med den eldre. Lederen opplyste om foreningens program samtidig som hun fortalte om andre muligheter for eldre i Brumunddal, som 60/90, hyggekvelder på Tømmerli og Røde Kors besøkstjeneste.

Ved henvendelse til foreningen om ønske å bli medlem, blir de innmeldt umiddelbart. Dette gjøres på nettsiden til Pensjonistforbundet. For å kunne utføre leder-, sekretær og kasserer verv er det ønskelig med datakunnskaper.

De fleste nye medlemmer kommer som regel på et medlemsmøte og melder seg inn. Ønsket transport til og fra møtene må de selv sørge for.

Tilbakemeldinger fra medlemmene er at de synes det er trivelig å være med i foreningen. Vi har en forslagskasse hvor alle kan gi oss tilbakemeldinger om drift, turer, forelesere og annet på møtene. Pr. i dag har vi ikke fått skriftlige tilbakemeldinger, det er styret som må organisere.

Når medlemmer ikke lenger ønsker medlemskap er det på grunn av høy alder.

På vegne av styret i Brumunddal pensjonistforening

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke