Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
Alle har behov for en lekeplass

Publisert: 14.mar.2018 12:11
Oppdatert: 14.mar.2018 12:16

9. mars skrev Kristine Waters i HA om betydningen av å ha en lekeplass for unger og småbarnsforeldre. Det er interessant å legge merke til at når en er i ferd med å miste lekeplassen, tenker en over hvor viktig den er.

Dessverre er det ikke bare unge som kan rapportere om økt ensomhet og som kan trenge en lekeplass. Tanken går til titusener som har mistet ektefellen og som sitter igjen med få eller ingen venner.

Heldigvis er det stor forskjell på ensomhet og det å føle at en er alene. Ensomhet er farlig. Like farlig for helsen som å røyke. Det pekes på at ensomhet er en viktig risikofaktor for flere sykdommer. Alle har behov for kjærlighet, fellesskap, trygghet og respekt. Dette er gammel kunnskap.

I stedet for å frata befolkningen lekeplasser, synes det å være langt bedre å opprette flere møteplasser, treffsteder, lekeplasser og forsamlingssteder. Bedre folkehelse og større vitalitet må være et viktig mål for en kommune.

Stange Pensjonistparti

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke