buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Alle må ha lov til å mene sitt

Publisert: 17.feb.2017 15:03
Oppdatert: 17.feb.2017 15:21

Alle må ha lov å mene sitt om skolestruktur i Stange. Dette mener jeg: det er lett å sitte på sin egen høye tue da det ikke berører en selv. Men- det er lov å forsøke å sette seg inn i hverdagen til andre før man nødvendigvis bruker så store ord. Skolen skal ikke alene berge et lokalsamfunn, men bidra til livskvalitet og gode oppvekstvilkår, også for oss som ikke bor langs IC-linja.

Det er interessant å lese Tore Ketil Stårviks henvisning til Telemarksrapporten og at små, fådelte skoler har dobbelt så store utgifter som fulldelte skoler. Til informasjon Stårvik: Romedal ungdomsskole, Solvin og Breidablikk er alle fulldelte skoler. Bare for å sette fakta i saken. Hvis en leser lærernes bekymring i onsdagens HA, burde det kanskje fokuseres på et par ting i tillegg til økonomi. Et tankekors at lærere og tillitsvalgtes kompetanse ikke er tatt med i utredningen.

Hvis vi først skal fokusere på økonomi: Min erfaring er at det er mange områder å spare inn driftsutgifter i en stor organisasjon. Hvorfor skal det gjøres på barnas bekostning? Min mening er at det bør ryddes i egne rekker før barn og eldre nok en gang må ta byrden med innsparinger. Tallene for Stange kommune er ikke så dårlige at de svakeste må ta støyten hver gang..

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat