hacklink
17. sep
 
Alle skal med

Publisert: 21.des.2017 12:27
Oppdatert: 21.des.2017 12:30

Innbyggerne skal få informasjon om når avfallet hentes, selv om det ikke blir sendt ut 40.000 tømmekalendere. Arild Mauseth påstår i HA at innbyggerne ikke lenger får informasjon om når avfallet hentes etter at Sirkula har gått over til digital tømmekalender, og at dette rammer de eldre.

Vi vet at ikke alle bruker internett eller har smarttelefoner. Det er derfor vi vil sende ut tømmekalender til dem som kontakter oss. Vi skal ikke ekskludere noen og vi hjelper dem som trenger det. De første som har bestilt har allerede fått tømmekalenderen i posten.

Mange vil ikke lenger ha kalenderen på papir, og den nye løsningen gir større valgfrihet. Man kan selv velge hvilken plattform man bruker. På den måten bidrar vi til å lage mindre avfall, samtidig som alle skal få informasjon om når avfallet hentes.

kommunikasjonsrådgiver i Sirkula

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke