16. sep
STANGE AP: Ordfører Nils A. Røhne og varaordfører Trine Lise Stårvik avbildet i fjor høst.
FOTO: Henning Holter Christensen
 
Allianser og valg i Stange

Publisert: 13.mai.2019 06:58
Oppdatert: 13.mai.2019 07:09

Vi registrerer at Ringsaker Senterparti har gått i allianse med Høyre. Vi har omtrent samme situasjon i Stange. Her ser vi at Stange Senterparti først og fremst har limt seg til blant andre Fremskrittspartiet for å få et skifte i Stange. De hevder det er viktig med et skifte for skiftets skyld, Arbeiderpartiet har sittet for lenge.

For Senterpartiet og Fremskrittspartiet er det viktigst med et skifte, ikke hva som er gjort. Ikke hva vi har fått til og hva vi skal fortsette med å få til av gode saker for at folk i Stange skal ha det best mulig. Det er en grunn til at Arbeiderpartiet har fått velgernes tillit i så mange år. Vi har utviklet kommunen til en av de best drevne kommunene i Innlandet. Mye er gjort, men vi skal videre.

Vi er klare og vi tar ansvaret med et solid lag med ordfører Nils A. Røhne og varaordfører Trine Lise Stårvik i spissen.

LES OGSÅ: Ap synker ned mot 30-tallet i Stange

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke