Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Alltid noe godt fra Ringsaker

Publisert: 27.sep.2017 12:48
Oppdatert: 27.sep.2017 12:48

Nesten daglig bringer Hamar Arbeiderblad rapporter om en strålende utvikling i Ringsaker. På mandag går avisen melde at på grunn av Brumunddals «enorme vekst» gjør det nødvendig å oppgradere vegnettet. Fredag står det igjen at Brumunddal vokser «hurtigere enn noen kunne forutse».

Enorm vekst og hurtigere enn hva? Selv bor jeg i Ottestad, i det som Statistisk sentralbyrå kaller Bekkelaget tettsted. Siden 2014 har Bekkelaget vokst med 385 innbyggere. Brumunddal tettsted har vokst med 318. Prosentvis har veksten i Bekkelaget i perioden vært 6,5 prosent, i Brumunddal 3,4 prosent. I Ottestad er det bygget 750 boliger i siste tiårsperiode, nesten like mange hus som det er kommet mennesker i Brumunddal. Til og med uten store trafikkproblemer.

Jeg vet ikke hvem som Hamar Arbeiderblad bruker som kilde når avisen stadig utroper Ringsaker til «vekstkommunen». Det stemmer uansett ikke, og det lar seg enkelt sjekke på Statistisk sentralbyrås hjemmeside. Veksten øker jo nærmere Hamar du kommer, og ikke noe sted har befolkningsveksten vært større enn i Ottestad. Kanskje burde «Brumunddal Arbeiderblad» ta seg en tur?

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke