Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
Alt begynner et sted

Publisert: 08.jun.2017 22:55
Oppdatert: 08.jun.2017 23:18

Jeg har vært på konsert nok en gang. Blåserekka består av tre stykker som også engang var små. Denne kvelden er det prosjektkor med musikere og sangsolist. En spesiell kveld.

Bak meg sitter Henning Børresen, «Hamars Janitsjarskole». Det var han som fikk disse gutta til å spelle. Terje på trompet/flygelhorn, Kjell- Arne på tenor- og sopran-sax, og Tom på trombone. De trøkker tel, og jeg har tårer i aua.

Det går mange tanker gjennom hue mitt. Erland, innflytter’n til byen, som gløder for kor og musikk. Tusen takk.

Jeg håper av hele mitt hjerte at folk forstår betydningen av kulturskolen vår. Et grunnlag blir lagt fra vi er små. Da begynte det. Vi hadde tålmodige foreldre med på laget, som skjønte viktigheten av å jobbe i det små. Noen «utgjør fortsatt Blåse-rekkene», mens andre fant andre arenaer. Felles for alle er at vi har skjønt det.

Jeg takker for nok en fin musikkopplevelse i Hamar. Jeg vet hva slags jobb som ligger bak. En liten musikant i rød uniform er gull verdt.

evig HUK-er

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke