16. sep
Kaffe: Farlig?
 
Alt er farlig

Publisert: 05.des.2017 10:38
Oppdatert: 05.des.2017 10:42

Så har vi fått enda en pekefinger i trynet; ligg unna kaffe som ikke er filtrert. Det vil si gammeldags kokekaffe som bestemora mi lagde og annen kaffe som ikke har vært silt gjennom et papir. Det er visst farlig, og det høres ut som du kan dø på dagen hvis du rører slik kaffe. Jeg drikker kaffe fra presskanne (ikke silt gjennom papir), jeg røyker 2-3 pakker Rød Mix i uka; og jeg drikker øl i helgene. Likevel har jeg, mot alle odds, klart å bikke 50. I tillegg passer jeg hester, noe som heller ikke er helt risikofritt, sjøl om de hestene jeg passer stort sett er snille. Jeg mener ikke at jeg vil anbefale noen å følge mitt eksempel. Men poenget er; skal du bruke livet på å ta hensyn til alt som kan være farlig, blir du ei pingle. Hvem ønsker å være det?

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke