Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Alt er Frps hjertesaker
Helsetilbudet

Publisert: 19.feb.2016 04:00
Oppdatert: 19.feb.2016 10:12

Alle i Norge har rett på et godt helsetilbud. I 2013 var det 270.000 personer i helsekø i Norge. Det er med dagens regjering redusert med 25.000 og det er et viktig skritt i riktig retning.

Fritt brukervalg er en viktig rettighet alle skal ha. Private og offentlige behandlingsplasser er tatt i bruk for å få ned helsekøene. Fremskrittspartiet lovet en opptrappingsplan som tar for seg hele rusfeltet – fra tidlig innsats til ettervern, fra bolig til arbeid.

2,4 milliarder kroner settes nå av til kommunene for å gjennomføre tidenes opptrapping på rusfeltet. Tidlig innsats, behandling og ettervern er viktige stikkord i denne sammenhengen. Under dagens regjering har vi fått 2.500 nye sykehjemsplasser, og 1.200 dagplasser til mennesker med demens.

Det er gjort forsøk med statlig finansiering av eldreomsorg. Ca. 20 kommuner i Norge har benyttet seg av denne muligheten, ikke Ringsaker. Det vil si at staten står for kostnadene, og ikke kommunen. Forsøksordningen varer i tre år, og det er vel 150 millioner kroner avsatt til dette i årets budsjett. Penger som disse kommunene kan benytte til flere ansatte eller rehablitering om de ønsker det.

Det betyr igjen at det vil ikke være kommunens økonomi eller din og min lommebok som avgjør, men behovet til den eldre som avgjør tilbudet. Det er også blitt lovfestet rett til eldreomsorg, eldre pleietrengende skal ha en lovfestet rett til sykehjemsplass. Alt dette er Fremskrittspartiets hjertesaker.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke