Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Alt ved det vanlige

Publisert: 23.jan.2019 10:37
Oppdatert: 23.jan.2019 12:31

Alt er ved det vanlige når det gjelder medienes journalister som rapporterer fra Gaza, uansett hvor de hører hjemme. Slik også med Ingeborg Huse Amundsen fra Hamar.

Hamar Arbeiderblad har 18. januar en reportasje om hennes virksomhet som VGs Midtøsten-korrespondent, med hovedoppslag med bilde av Ingeborg i Khan Younis i Gaza, omgitt av unge demonstranter. Disse skal angivelig demonstrere for å kunne vende tilbake til et land hvor de aldri har bodd.

Det nevnes at flere hundre har dødd av Israels skarpe skudd, og av disse et titalls barn. Alt i god gammel stil, uten ett ord om hvorfor dette har skjedd, ei heller et kritisk ord om hvorfor araberne sender barna i fronten når de angriper Israel. Og hvor har hun fått informasjonen fra? Kan det være fra Hamas, som betalte 20.000 kroner til et foreldrepar for å gi Israel skylden for et barnedrap, som de siden måtte vedgå var løgn?

Det nevnes heller ikke at det fra Gaza har vært 417 rakett- og granatangrep og over 900 brannterrorangrep mot Israel fra Gaza, bare fra 30. mars 2018 og et par måneder framover. Og siden har det bare fortsatt på samme vis. 30. oktober 2017 ble det også oppdaget en terrortunnell nettopp fra Hamars vennskapsby Khan Younis, og inn i Israel, som Israel måtte sprenge.

Siden Ingeborg Huse også har vært i Jemen, er det underlig at hun ikke nevner barna som er drept der også, og i mye større antall enn det som er oppgitt fra Gaza. Redd Barna melder at konflikten i Jemen i stor grad har rammet barn. Ikke så rart siden de oppgir at minst 5 000 av de drepte er barn. Men grunnen er kanskje at her var jo ikke Israel involvert.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke