Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Anker’n igjen

Publisert: 26.mar.2017 21:56
Oppdatert: 26.mar.2017 23:12

I disse dager har vi endelig fått den gledelige meldingen om at nå har Anker`n endelig kommet i pluss, og det er bra.

Undertegnede var i sin tid med på å godkjenne rehabiliteringen av Anker`n. Men en ting er skjøvet ut i mørket, nemlig folkehelse aspektet.

For pensjonister finnes det honnørbilletter, de billigste fra 4.600 kroner og et par tusen mer med SPA. Dette er faktisk et stort innhugg i pensjonisters økonomi, og for minstepensjonister en uoverkommelig sum.

Målet burde være å få pensjonister til å bruke anlegget, nettopp for å holde dem unna helse og omsorgen sektoren i kommunal regi.

Ikke vet jeg nøyaktig hva en helse og omsorgsplass i Hamar koster, men jeg vil anta at for eksempel halv pris i året i Anker`n, kanskje svarer til et par dager på en helse institusjon i kommunal regi. Så nettopp på dette området bør det være store summer å hente for kommunen.

La Hamar kommune bli en god kommune å bo i, også for pensjonister, og la folkehelse aspektet få en større effekt i hva kommunen foretar seg.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke