Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
Ansvarsfravikelse

Publisert: 23.okt.2018 14:35
Oppdatert: 23.okt.2018 14:42

Hvorfor blir ledelsen i divisjon Gjøvik-Lillehammer sittende, når de over flere år har bidratt til det store underskuddet som Sykehuset Innlandet har akkumulert og som de tydeligvis ikke klarer eller gjør noe med, for å få kontroll?

Hvorfor klarer ikke ledelsen i Sykehuset Innlandet, sammen med styreleder i Sykehuset Innlandet, å få kontroll på økonomien?

I de fleste bedrifter ville en slik situasjon ført til at både styreleder og ledelse hadde blitt avsatt. Men nei, når et samlet styre ikke ser sine egne begrensninger og vedtar et budsjett med nedskjæringer, som ikke vil gå utover den udugelighet som ledelse og styre utviser, men heller la det gå utover pasientene. Ja, det må vel være det maksimale av dårlig vurderingsevne.

For øvrig, har styret i Sykehuset Innlandet noen som helst løsning om denne avgjørelse vil bedre økonomien utover uttrykket «å pisse i buksa for å holde varmen». En kortvarig glede.

Hvorfor ledelsen i divisjon Gjøvik-Lillehammer får fortsette, år etter år med underskudd og negativ økonomi, er i seg selv et tegn på svak ledelse, både av styreleder og styret i Sykehuset Innlandet og ledelse i divisjon Gjøvik-Lillehammer. At det er pasientene og pasienttilbudet som skal svi for dårlig ledelse er en feig beslutning, når det ikke får konsekvenser for dem som er ansvarlige. Det kalles ansvarsfravikelse og burde resultere i at de samme får sparken, enkelt og greit.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke