hacklink
18. sep
 
Ap er garantist

0
Publisert: 06.mar.2015 04:00
Oppdatert: 09.mar.2015 11:28

Våre eldre i Hamar skal ha en aktiv, trygg og verdig alderdom. Hamar Arbeiderparti har startet jobben med å sikre et godt tilbud ved å fatte gode vedtak slik at det i 2015 ferdigstilles 42 nye sykehjems- og omsorgsplasser på Finsalhagen. Eldre i Hamar skal få den hjelpen de trenger, når de trenger det. Det har begynt å bli en vane, men Busterud i BBL forsøker som vanlig å omskrive virkeligheten. De 58 plassene på Klukstuen han klipte snora på, ble vedtatt da Odd Aspeli fra Arbeiderpartiet var ordfører. Og de nye plassene som ble bygd på Prestrudsenteret i 2007 ble finansiert med statlige midler som Hamar fikk, da ingen andre kommuner i Hedmark hadde råd til å bruke dem. Også dette etter iherdig arbeid av Odd Aspeli, da som leder av kommunens Eldreråd.

De fleste av Hamars velgere er vel strengt tatt ikke så opptatt av «skylde-på-leken» BBL har satt i gang heller, men hva planene er framover. Hamar Arbeiderparti vil prioritere eldreomsorgen, det vil være vår viktigste sak. Vi skylder våre eldre gode og trygge tjenester.

Lillian ArnesenThomas L. Jørgensen

Kommunestyremedlemmer, Hamar Arbeiderparti

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke