Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Ap ikke på venstre-siden

Publisert: 09.jul.2018 13:18
Oppdatert: 09.jul.2018 13:21

Det er for det første ikke sant og har ikke vært det på mange tiår, at Ap » … er et parti som er tydelig plassert på venstresiden», side 4 i lørdagens HA.

Det forteller at få om noen i Ap, forstår hvilken situasjon Ap er kommet i. Det er den samme situasjonen som andre sosialdemokratiske partier ellers i Europa.

Jeremy Corbyn i England har skjønt hva problemet er og har økt oppslutningen om Labour enormt. Dette er truende for nyliberale EU som Ap er tilhenger av og som Gahr Støre elsker, ifølge ham selv.

Det norske Arbeiderpartiets ulike representanter berører overhodet ikke hovedproblemet til Ap som er den økonomiske politikken. Partiene på Stortinget, unntatt Rødt og muligens SV, baserer seg på nyliberalisme, det vil si en tilbakevending til gammeldags økonomisk politikk. Den baserer seg på verdige og uverdig trengende som det het i Høire og som Ap sloss mot.

Resultatet ser vi i mandatet Nav har fått. Monica Mæland lyver i beste sendetid på NRK når hun lover hjelp til en person som ble skutt på Utøya. Hun er tydeligvis en «uverdig trengende». Nav betrakter de fleste hjelpesøkende som det. Nyliberalismen baserer seg på privatisering som er en tilbakevending til gammel politikk og skattekutt som alltid kommer de rikeste til gode. Det er også en gammel prinsippsak for høyresiden.

Deregulering av bank og finans har også blitt en felles politikk for Ap og høyresida.

Og når Ap i tillegg har adoptert Frp sitt syn på flyktninger og asylsøkere så er Ap langt ut på høyresida i norsk politikk.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke