Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Ap klarer å skade seg selv

Publisert: 11.jul.2018 13:12
Oppdatert: 11.jul.2018 13:13

Jeg registrerer at Rolf Berntsen i et HA-innlegg på mandag beskylder APs motstandere for å forsøke å skade partiet.

Hvilket vås, Berntsen. Det er vel ingen av oss utenfor Arbeiderpartiet som på noe tidspunkt orker å bruke tid og krefter på å skade Arbeiderpartiet. Det klarer de tilsynelatende utmerket godt selv. Berntsens innlegg er en fullgod dokumentasjon på nettopp det .

Men, som tidligere sagt, og klinkende klart: Et kommunestyre er valgt AV folket, FOR folket. På denne bakgrunn skal aldri 150 medlemmer i Hamar AP klare å forkludre folkets vilje. ALDRI!!! Og folket i Hamar vil ha jernbanen i øst. Takk for at vi har folk som Morten Aspeli, som har skjønt hva som ligger i ordet demokrati.

Og tenk om det, Berntsen, tenk hvis jeg hadde fått med meg 150 Øst-tilhengere, og vi hadde meldt oss inn i Arbeiderpartiet, og kuppet alle partiets medlemsmøter. Hvordan hadde innleggene til Rolf Berntsen sett ut da? Hadde Berntsen fortsatt hyllet partidemokratiet?

Det er riktig at 13 kommunestyrerepresentanter er lite i forhold til 150 medlemmer i Hamar AP, men i forhold til 20.000 hamarsinger som vil ha trasé Øst, blir 150 seniorer i Hamar APpogså en forsvinnende liten mengde. Forsvinnende liten!

Så derfor, hvil deg nå, Berntsen. Om det er fortjent eller ikke, vet ikke jeg, men hvil deg, og ha en god sommer.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke