hacklink
buy instagram followers
19. sep
 
Ap-moral er lik dobbeltmoral?

Publisert: 06.okt.2016 12:42
Oppdatert: 06.okt.2016 13:41

Er det virkelig sant som Jordvernalliansen hevder i HA 1. oktober at leder i Hamar Arbeiderparti har fremmet forslag om å bygge boliger på landbruksarealene ved Børstad og Tommelstad? Da er det virkelig verre enn de fleste har fantasi til å forestille seg.

Jeg så lederen i Hamar Arbeiderparti, Thomas L. Jørgensen, på direkten i Fylkestinget argumentere mot trasé øst med utgangspunkt i natur -og jordvernhensyn. Egentlig en veldig trist forestilling hvor du får følelsen av en politikerbroiler som med halvsannheter og ordkløveri fokuserer på debatten og debattanter heller en argumenter og sak. Hvis det er tilfelle at samme mann i Hamar kommunestyre taler varmt for å omregulere de samme arealene til boligformål, så topper det alt annet av dobbeltmoral og skjulte agendaer i Jernbanesaken.

Klargjøringer fra Ap kommer gjerne indirekte og det vi nå endelig har fått et svar på er hvilken verdi de setter på strandlinja i Hamar. Den er verdt mindre enn fornøyde eiendomsspekulanter og noen ekstra rekkehus på Børstad. I tillegg har vi igjen fått bekreftet hvor lite de egentlig bryr seg om natur- og jordvern.

For å underbygge dette vil jeg gjerne dele noen fakta. I Stange har Ap hatt rent flertall så lenge noen kan huske. I perioden 2005 til 2015 ble 855 dekar dyrket mark omdisponert. Det er tilsvarende to dobbeltspor gjennom Hamar med frigjort strandlinje i året! Er det rart vi savner Gro Harlem Brundtland?

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke