17. sep
 
Ap og en tredje kjønnskategori

Publisert: 08.feb.2017 15:51
Oppdatert: 08.feb.2017 15:51

Politiske partier må skaffe seg velgerunderlag, så store som mulig. Arbeiderpartiet strever, som de andre partiene, men har nå funnet en hittil uoppdaget kategori – de «kjønnsnøytrale».

Vår klode jorden oppsto for 15 milliarder år siden, men de levende vesenene på jorden kom etter hvert, langt, langt senere. Arten mennesket kom først for 40.000 år siden. Fra naturens side er artene, vesenene, skapt like, for at alle skal formere seg. I denne hensikt er imidlertid alle arter skapt med to kjønn, en hunn og en hann. Og den store oppgaven er for disse, av alle arter, å holde alt klodens liv vedlike.

Noe «kjønnsnøytralt» finnes ikke, fordi det ikke er definert noen slik oppgave. For Arbeiderpartiet da, å lansere «en 3.kjønnkategori», blir å stille seg over naturens lover. Det blir å «klusse med» hvordan arten mennesket er født. Noen mennesker er født lesbiske eller homofile, de feirer og blir feiret på sin egen dag. De lager sin egen store parade, for å markere seg. Men de er jo ikke derfor et 3. kjønn? Og, nøytrale er de sannelig ikke.

Slike som er født uten evne til å tiltrekkes av det motsatte kjønn. og ikke deltar i den viktige oppgaven å formere seg, holde jorden befolket – kan ikke og skal ikke benevnes som et nytt kjønn. Naturens lov sier det aldri vil være mer enn to ekte, kjønn.

Derfor, oppfinnsomme Hadja Tadjik og hele Ap: Skaff dere gjerne denne gruppen som et velgerunderlag, men finn et passende ord eller uttrykk for gruppen! Et «hen» blir så enkelt. Finn et nytt pent et! For de er en del av samfunnet, som for lengst har akseptert dem som det de er. Men verden blir akkurat som før.

Men, hun og han, disse som føder barn, og som bruker 20 år – en innsats hele livet - for å holde jordens befolkning vedlike, verken feirer eller feires. For å ha utført verdens viktigste oppdrag.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke