Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Ap og #metoo

Publisert: 02.jan.2018 15:25
Oppdatert: 02.jan.2018 15:28

«Vi skal si snille ord», sa kong Harald i en nyttårstale. Nå når ledelsen i Arbeiderpartiet så vidt er ferdig med å granske «lever og nyrer» etter det dårlige valget, kommer et nytt jordskjelv som ryster partiet. De snille ordene i den anledning er uteblitt ifølge det jeg kan se og høre.

Arne H. Bakketun har et morsomt innlegg i GD 28. desember. Han tror at islam med burka og tilhørende kledning, slik at ingen blir fristet, må være det rette. Ellers må en se ned og ha hendene på ryggen, mener han. Han har klappet på bikkjer i over seksti år, men heldigvis har ingen av dem klaget på hans måte å oppføre seg på. Det kan jo være bra med humor i dette, men det er jo stor forskjell på vennskap og det som gir ubehag.

Det er jo bra at ubehaget mange har følt kommer frem. I følge en undersøkelse over telefon i desember er 17 prosent av kvinnene blitt utsatt for «seksuell trakassering», og fire prosent av mennene. De utvalgte var tusen personer over femten år. For at det skulle gi et riktigst mulig bilde av hele befolkningen, ble det vektet på kjønn, alder og geografi. I en annen undersøkelse svarer 30 prosent av kvinnene at de kjenner noen som er blitt utsatt for dette. Men en toppolitiker i Arbeiderpartiet bør passe på å ha hendene på ryggen, skjønner jeg.

Det er nærliggende å gå over til klesdrakt. Jeg har lurt på hvorfor festkjolene skal være så utringet at en ser mest mulig av brystet, bare ikke brystvorta. Det må bli som da mannen min skulle ned på en badestrand og på veien støtte på to toppløse damer. «Jeg visste ikke hvor jeg skulle se», sa han. Vi kvinner biter jo på alt når det gjelder mote, later det til. Stiletthæler har ødelagt mye gulv, og spisse sko har ødelagt mange føtter.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke