Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Ap uten troverdighet

Som Frp-politikere er vi selvfølgelig ikke fornøyd med bompengeandelen, verken på Rv 3/25, E16 eller E6. Frp jobber både for lavere bomtakster og for å fjerne bomstasjonene. I regjeringsplattformen fikk Frp flere viktige seire, både for mer vei og reduserte bomsatser. Vi dobler infrastrukturfondet fra 100 til 200 milliarder, vi dobler det årlige bidraget til bomselskapene for raskere nedbetaling av gjeld, og vi innfører eget fradrag hvor bomutgifter kan trekkes fra på skatten. Dette gir betydelige besparelser for bilistene.

Ap har ingen troverdighet når det gjelder bompenger eller veibygging. Det er hyggelig om Aps plutselige engasjement for lavere bompenger betyr at vi nå ser en kursendring fra Ap, men det er det vel ingen som egentlig tror på. Frem til nå har Ap vært veldig for bompenger og Ap har stemt mot våre forslag om reduserte bomsatser. Følgelig blir det for dumt når Ap kritiserer Frp for bompenger.

Med Ap ville bilistene fått dyrere veier, dårligere veier, og høyere bomkostnad. Skulle vi fortsatt å bygge veier på samme måte som Ap alltid har gjort, uten reformer, konkurranse og nytenkning, ville vi ikke hatt Nye Veier eller OPS. Tradisjonene med overskridelser og manglende kostnadskontroll ville blitt videreført og vi hadde ikke fått bygd ut E6, Rv 3/25 eller E16.

Det var Ap selv som innførte prinsippet om at staten får kostnadsreduksjonen om det blir et billigere prosjekt. Det er sitt eget prinsipp de nå kritiserer på Rv 3/25. Problemet er at det stort sett har vært økte kostnader, så situasjonen med milliarder i reduserte kostnader er ny. Frp har tatt lærdom av dette, og fått gjennomslag i regjeringsplattformen for at bompengeandelen i nye prosjekter ligger fast eller reduseres når kostnadene reduseres.

Frp har hele tiden tatt til orde for at all besparelse i prosjekter skal komme bilistene til gode. Nå skjer endelig dette, takket være Frp. Det er lite troverdig at Ap nå plutselig også er blitt opptatt av dette prinsippet når de selv ikke gjorde noe med det når de styrte.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke