17. sep
BOWL: Denne skissen er tegnet av rådgivingsfirmaet Norconsult.
 
Aprilspøk i oktober?
På siste side i HA fredag fortelles det om Hamar kommunes siste satsingsområde: et nytt kjempeanlegg på Koigen.

Publisert: 22.okt.2015 04:00
Oppdatert: 22.okt.2015 09:41

Skaterne skal tilgodeses med en bowl,et amerikansk svømmebasseng uten vann med tre meter høye betongvegger, for de aller skarpeste skaterne. Avisen kan berette om et tre til fire ukers arbeid der 800 kubikkmeter masse, tilsvarende 40 lastebillass, skal graves ut og fraktes bort. Og størsteparten av regningen på over fem millioner tar den rike Hamar kommune seg av.

Ja, for etter kulturhus og stupetårn må det jo følges opp ... og det er viktig at den delen av ungdommen som satser på en karriere innen skating, får de aller beste forholdene å utøve sin aktivitet på. Stupetårnet ble jo ikke bygget spesielt for denne ungdomsgruppen, så da er det vel både rett og rimelig at kommunen investerer igjen?

For bare noen dager siden var hovedoppslaget i avisen viet en nyoperert 97-årig dame som kommunen ikke hadde plass til på Finsal og derfor ville sende hjem. Takket være pressedekningen av denne rystende saken fikk 97-åringen likevel lov til å bli. I følge samme reportasje står et titalls eldre og syke i kø for et sykehjemstilbud i Hamar, og etterhvert som det blir flere gamle forlenges bare køen, og behovet for nyinvesteringer på eldresektoren er økende.

Alle har vi hørt om den skrale økonomien i kommunen, millionlån som skal tilbakebetales, eiendomsskatt som er blant landets høyeste osv. Og likevel har altså politikerne på innbyggernes vegne tatt seg råd til dette skateprosjektet. Forstå det den som vil. Jeg tror det er mange som ikke forstår det.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke