Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Arbeiderpartiets ras

Publisert: 08.sep.2017 22:58
Oppdatert: 09.sep.2017 00:01

Det er snart valg og mange sosialdemokrater blør. Partiet er ikke til å kjenne igjen, og det er ikke noe rart partiet raser i oppslutning. Man har inngått skatteforlik, asylforlik, helseforlik og forsvarsforlik.

Arbeiderpartiet og Høyre frir begge mot sentrum og skillene er små i praktisk politikk. Ap startet med eggdonasjon, fjerning av K i KRLE-fagene og innføring av det tredje kjønn. Virkelig viktige ting som fenger. De fortsatte med å så tvil om hva de virkelig mener om videre oljeutvinning, særlig i områdene Lofoten, Senja og Vesterålen.

Videre sjanglet de videre og åpnet for reversering av igangsatte offentlige reformer. Uklare i rovdyrpolitikken, frata pasienter muligheter til fritt sykehusvalg, 15 milliarder i skatteøkning og simple retoriske angrep for politikken er de jo enige med Listhaug om.

Hvor er det blitt av et parti som vil reformere og effektivisere offentlig sektor? Hva med å kunne innføre en tannhelsereform med gratis tannhelsetjenester, hva med reform slik at de ser og ivaretar de svakeste? Hva med selv å ta ansvar innen klima i stedet for å kjøpe kvoter utenlands? Hva med å vise internasjonal solidaritet istedenfor å overlate flykningproblemet til Europas fattigste land? Det er man blinde for.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke