buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
17. okt
 
Arbeiderpartiet for Vang
Gode tettsteder, landbruk, skogbruk, natur og friluftsliv – det gir muligheter i Vangsbygda.

0
Publisert: 28.aug.2015 04:00
Oppdatert: 28.aug.2015 04:00

MENINGER

Sammen med kvalitetene i sentrum og Mjøsa, gjør Vangsbygda Hamar til et attraktivt bosted. Hamar Arbeiderparti ønsker å videreutvikle tettstedene Ridabu, Hjellum, Ilseng, Ingeberg og Slemsrud med flere boliger, servicefunksjoner og en naturlig fremvekst av detaljvarehandel. Samtidig skal tettstedene ha gode kollektivtilbud, gode skoler og barnehager, og friluftsområder.

Vangsåsen og Hedmarksvidda er, i tillegg til Mjøsa, regionens viktigste områder for rekreasjon. Vi ønsker å tilrettelegge for en videre utvikling av områdene for friluftsliv, hytteliv, idrett og folkehelse. Vi vil samarbeide med Vang allmenning og nabokommunene om en langsiktig planlegging og forvaltning av området til beste for innbyggerne og gjestene.

Vangsbygda har mange kvaliteter som er viktig for utviklingen av Hamar kommune. For oss er det viktig at kommunen synliggjør og fremhever mulighetene i Vang.

Vi vil derfor lage en egen kommunedelplan for Vangsbygda. Vi vil legge til rette for mer boligutbygging i tettstedene i Vang. Vi skal jobbe aktivt med Hedmark fylkeskommune om flere gangveier i Vang. Vi vil prioritere flere lyspunkter langs veier og gangfelt i Øvre Vang og Ingeberg. Vi vil sikre videre utbygging av bredbånd til alle i samarbeid med fylkeskommunen. Vi skal støtte driften av Hedmarken Turistløyper

Hamar Arbeiderparti stiller mann- og kvinnesterke opp for Vangsbygda til kommunevalget. Hvis handling teller mer enn fagre ord og postnummer der vi bor, så er Arbeiderpartiet ditt valg 14. september.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat