Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
Innvandring: Masud Gharahkhani leder Aps migrasjonsutvalg
 
Arbeiderpartiet og innvandring
Arbeiderpartiet (Ap) får ny innvandringspolitikk. Den skal utformes av partiets Migrasjonsutvalg.

Publisert: 05.feb.2018 14:01
Oppdatert: 05.feb.2018 14:18

Lederen har forkynt at malen for en ny politikk er å finne hos Sosialdemokratene i Danmark. Den nye leder i dansk sosialdemokrati, Mette Fredriksen, har innført en streng, verdibasert innvandringspolitikk, og velgeren svarte med å gi partiet et stort løft ved siste valg. Så viser da også velgerundersøkelser at innvandring er den viktigste enkeltsak for velgerne, også i Norge. Vi har forsømt oss i å få en streng nok innvandrings politikk. Jeg har hørt mange gamle trofaste Ap- velgere si etter siste valg at nå stemte vi på Listhaug.

Det er vesentlig fra Nord-Afrika og Midt- Østen at flyktningestrømmene kommer mot Europa, også i åra framover. Dette er områder med islam som religion der befolkningsveksten er sterk. Afrika vil få en milliard flere mennesker de neste 30 år. I de islamske områder i Midt-Østen og Nord-Afrika ventes veksten i befolkningen å bli på ca.600 millioner i samme tidsrom. Disse menneskemasser fødes ikke inn i noe paradis, det mener de derimot at Europa er. Det vil bli et økende innvandringstrykk, og vi må berede vårt bo.

FNs flyktningekonvensjon ble utformet for den situasjon som var etter 2. verdenskrig. Nå er forholdene helt annerledes. Europa kan ikke stå klar til å sørge for livsgrunnlag for store menneskemasser utenom egen befolkning. Afrika har på mange måter mye mer jomfruelig jord og muligheter til å huse kontinentets sterke folkevekst enn det Europa har. Det er også tretti ganger mer effektivt å bruke norske penger for hjelp i flyktningenes nærområder enn om vi slipper flyktningene inn i Norge.

Det må derfor bli en streng kvoteregulering for innvandring og intet annet på denne sektor. Listhaug opplyste på TV2 sist søndag at siste år betalte staten ut 17 milliarder kroner til integrering, og fortsatt går mange tusen av dem ledige. Mange tusen går også ledige av vår egen ungdom. Satser staten milliardbeløp på dem? Norge er ett av de land som i forhold til egen befolkningsstørrelse har tatt imot mest flyktninger i Europa. Nå må bremsene settes på, og det må Ap bidra med.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke