Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
20. sep
 
Arbeiderpartiet vil være kjønnsløse

Publisert: 08.feb.2017 15:51
Oppdatert: 08.feb.2017 21:31

TV 2 kunne i sin nyhetssending mandag 6. februar fortelle at Aps programkomite har fremmet forslag om at det ikke lenger skal hete mann og kvinne.

Nå er det vel ikke noen stor overraskelse at Støre og co ikke vil bekjenne seg som mannfolk, ei heller at Hadia Tajik ikke vil bekjenne seg som en som normalt kaller seg kvinne, slik hun tok til orde for i NRK samme dag. At forslaget er fremmet av AUF er da heller ingen overraskelse. At disse vil være kjønnsløse får være deres egen sak, men at de vil fjerne kjønnsbenevnelsen i våre pass, det er jo helt sykt. Og hva skjer når kvinner, og menn, i heldekkende plagg skal identifiseres mot eventuelt bilde i deres pass, hvordan foregår det?

Er det bare europeere som kan, og skal sjekkes mot bilde i passet? Er det ingen som er mann eller kvinne nok til å stoppe denne galskapen?

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke