Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
Arbeidsfolk må våkne!

0
Publisert: 15.jan.2015 08:05
Oppdatert: 15.jan.2015 08:06

Hva er det aller viktigste og grunnleggende i vårt samfunn? Jo det er retten til å ha fast arbeid og en forutsigbar inntekt, det er helt grunnleggende viktig for arbeidsfolk. Regjeringens angrep på arbeidsmiljøloven og retten til fast arbeid er et angrep på den Norske velferd staten i et omfang vi aldri har sette i moderne tid.

Jeg spør dere alle og enhver. Hvor mange av dere ønsker å skifte fra faste jobb over til en midlertidig jobb? Jeg er forholdsvis sikker på at det er ingen. Jeg har ikke møtte noen enda. Retten til fast stilling er helt grunnleggende viktig for alle. Det å forsøke å fremstille en utvidet rett til å benytte midlertidige stillinger som er fordel for norsk arbeidsliv vil jeg kalle tullprat. De forsøker å beskrive det som et mer fleksibelt arbeidsliv og at denne muligheten skal gi flere faste jobber. Det er det vel ingen som tror på? Det faller på sin egen urimelighet.

Det er kun en kynisk arbeidsgiver som vil ha fordelen av dette, da det selvsagt blir mye enklere å kaste folk på gaten og plukke nye ved behov. I tillegg til dette forslaget så er det flere angrep på arbeidsmiljøloven fra arbeidsministeren. Og de går alle ut på å svekke våre faglige rettigheter.

Derfor går en samlet Norsk fagbevegelse ut i en 2 timers politisk streik fra kl. 14.00 til 16.00 den 28. januar. For å si fra at dette finner vi oss ikke i. Det er derfor veldig viktig at vi da slutter opp om de markeringene som finner sted i de fleste tettsteder og byer. Disse vil bli avertert og kunngjort på mange måter så følg med.

Ta med dere arbeidskollegaer, venner og bekjente og møt opp. På denne måten kan vi sende et kraftig signal til Høgre og Frp om at dette finner vi oss ikke i.

Norsk Arbeidsmandsforbund avd. 5 Innlandet

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke