17. sep
 
Areal og byggehøyder

Publisert: 14.feb.2019 14:33
Oppdatert: 14.feb.2019 14:58

Når det gjelder hvor grensen for detaljhandel skal gå nordover så er jeg usikker. Den har begynt å strekke seg en del sørover fra sentrumskjernen, i hvert fall til og med det nye Kiwi. Nordover så er det vel til Norabygget i dag.

Det vil være lurest å vente med å vurdere grensene for dette til en har sett grundigere gjennom areal/byplaner for området. Det samme gjelder for det med høyder. Ja, mulig at fem og tre etasjer er greit, men det koster det samme for utbygger å bygge utenfor sentrumskjernen som i sentrum. Slik sett må man se på hvordan dette er tenkt og ønsket utviklet.

Frp mener at vi må se mulighetene og ikke begrensningene. Dette har heldigvis også vært godt ivaretatt fra kommunen så langt i mange år. Brumunddal, som Moelv, skal vokse, og da må man se muligheter selvsagt også for fremtiden og legge til rette for det. Vi ønsker å se grundigere på arealplaner og byplaner for å konkludere, men Frp er av den oppfatning at det å bygge i høyden er viktig for å spare arealer. Det må samtidig passes inn for omgivelsene, for det er mange hensyn å ta i en slik planlegging.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke