hacklink
18. sep
 
Arroganse fra Statens vegvesen

Publisert: 24.jul.2017 13:24
Oppdatert: 24.jul.2017 13:27

Styret i Skjolds Venner i Løten arbeider for å drifte og holde vedlike forsamlingslokalet Skjold i Løten Nordbygd. Dette skjer ved utleie av lokalet og dugnader i form av loppemarkeder og garasjesalg av lopper.

Vi har fått erkjentlighetsstøtte i form av midler til utbedringstiltak fra Løten kommune, Hedmark fylke og Sparebanken Hedmark.

Under garasjesalget i 2016 forsvant plakater og henvisningsskilt. I ettertid fikk vi høre at Statens Vegvesen hadde fjernet dem fordi vi ikke hadde søkt om oppsettingstillatelse.

I år ville vi være lovlydige og sendte 12. mai søknad om oppsetting av henvisningsplakater til vårt garasjesalg i lokalet Skjold, Brandsrudvegen 216. Plakatene skulle stå ved riksveg 25 i tiden 14. til 24. juli.

23. mai fikk vi svar fra Lena Helseth, Statens Vegvesen region Øst. Hun ville ha en søknad med ønsket sted for plassering. Gjerne i kart eller vegreferanse. Skiltplakat skulle beskrives, innhold, form og størrelse.

Dette ble fra vår side forsøkt imøtekommet 25. mai. Siden har vi ingenting hørt og da garasjesalget skulle starte 14. juli satte vi opp plakatene slik som beskrevet i våre søknader av 12. og 25. mai.

I dag er henvisningsskiltene igjen fjernet. Er det igjen Statens Vegvesen som har fjernet skiltene, er det maktarroganse som utøves. Langs riksveg 25 henger ellers henvisningsskilt av samme karakter i uker og måneder. Er det ikke likhet for loven eller?

Svar fra Statens Vegvesen imøtesees.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke