17. sep
 
Arrogant

Publisert: 01.okt.2017 14:36
Oppdatert: 01.okt.2017 16:40

Jeg har siden 26. juli prøvd på flere måter å få kontakt/svar fra Eidsiva Bredbånd(EB), men det har kun resultert i en arrogant og øredøvede stillhet.

25. juli kom det plutselig gravemaskiner + div. utstyr på min eiendom. Da jeg spurte hva dette var, fikk jeg opplyst at de skulle grave tvers over min asfalterte veg/eiendom for å legge ned en kabel. (Bredbånd)

Etter å ha summet meg litt skriver jeg brev til EB hvor jeg stiller en del spørsmål om følgende: Hvorfor ingen informasjon på forhånd? Hvem kunne vi kontakte for spørsmål om fremdrift? Når kunne vi regne med at min veg/gårdsplass kunne være i orden igjen? Hvem har det juridiske ansvaret for at ting blir rettet og brakt tilbake til det opprinnelige.

Etter purring: 8. august og 21. august + nytt brev sendt ED 9. september har det fortsatt vært en enda mer øredøvende stillhet. Hvorfor kan ikke EB vise såpass høflighet at de kunne opplyse oss oppsittere om: Hva som skulle skje og når. Hva med et bitte lite brev i posten om når og hvor.

Jeg har greid å oppspore hovedentreprenør som holder til i 1481 Haga, men disse har satt bort jobben til et tredje firma som vi ikke vet hvem er.

Er dette en bevisst måte for EB for å unndra seg et eventuelt krav/erstatning og samtidig slippe ubehageligheter når informasjon og ansvar pulveriseres? Jeg har snakket med Statens Vegvesen og NCC Road om dette, noe de beskriver som veldig unormalt. Jeg hadde tenkt at dette kunne være en sak mellom EB og undertegnede, men den arrogante måten EB har behandlet meg på, føler jeg til slutt at pressen er det eneste som kan hjelpe.

Så er det bare å håpe på at EB i fremtiden ikke behandler sine nye bredbåndkunder på samme måte meg (som ikke ville ha). Da er det noen kunder som ikke har mye godt å se frem til.

Meg som kunde vil de aldri kunne få. Det finnes andre leverandører av bredbånd som faktisk svarer på e-poster og brev.

Brumunddal

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke