17. sep
 
Asosial, jeg?

Publisert: 28.des.2017 11:00
Oppdatert: 28.des.2017 11:00

Asosial betyr at en person er uten evne eller lyst til å innordne seg i et samfunn. Den evnen og lysten til å følge de «rett-tenkende» klarer jeg meg godt uten. Jeg konstaterer at min «asosiale adferd» bare vil fortsette, også i 2018.

Ingen «rett-tenkende» skal få bestemme hva jeg kan si, mene eller tro.Ei heller bestemme når jeg kan si eller skrive om ting som opptar meg, selv om de er uenige.

Jeg er et fritt menneske som forholder meg til mine demokratiske rettigheter. Så er det selvsagt helt legalt å være uenig. Ingen forsker eller «ekspert» skal få lov til å endre min mening om hva som er korrekt, selv om jeg skulle være av den en-prosenten som mener hva jeg mener.

Mine meninger er min demokratiske rett, og mitt liv som fungerer utmerket uten forskere og eksperters mening. Det hjelper ikke hvem, eller hvor mange kjendiser det trekkes fram i lyset, som fokuserer på sin mening eller sine opplevelser opp i gjennom livet.

Jeg har ofte lurt på om det bor vanlige mennesker i Oslo, som ikke er forskere, eksperter eller innvandrere, nettopp for at de dominerer det så kalte spennet i norske meninger, og at deres uttalelser er «lov» ifølge norske journalister og media.

Vi andre er en gruppe annen rekkes borgere, som værsågod har å følge saueflokken. Demokratiet fungerer faktisk ikke på den måten, selv om enkelte grupper skulle ønske det, og jobber for det.

Ønsker jeg å vise respekt for eldre, eller reise meg på bussen for eldre eller uføre, så har faktisk ingen forsker, ekspert eller politisk «rett-tenkende» noe som helst med det å gjøre. Eller om det gjelder andre tidsaktuelle saker, lokalt, nasjonalt eller internasjonalt.

Media domineres av gruppen «rett-tenkende», men gudskjelov så konstaterer jeg at gruppen selvstendig tenkende mennesker er inn i en stigende trend, noe jeg ser på sosiale medier og som gjør utslag på meningsmålingene.

De offisielle medier har nok med sin hjernevasking i gjennom #Metoo-kampanjen og anti Trump. Dette er bare en fortsettelse av «hat USA», Norge ut av NATO, 68-ere, Flower Power og av personer som enda ikke har funnet hjem fra Woodstock, framført av den generasjonens raddiser som nå er i posisjoner i vårt samfunn.

Så Norge og verden vil også neste år være plaget av min person, om jeg lever.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke