Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Asylinnvandring og grensekontroll

Publisert: 23.apr.2017 22:56
Oppdatert: 23.apr.2017 23:26

Den midlertidige grensekontroll mot asylinnvandring opphører 11. mai. Denne kontroll må videreføres. Nå øker flyktningstrømmen sterkt fra de muslimske/islamske land i Midt- Østen og Nord-Afrika mot Sør-Europa. EUs felles grensekontroll er lite verdt. Derfor må nasjonale grensekontroller videreføres

Helge Lurås, leder for senter for internasjonal og strategisk analyse, har tidligere gjennom en god analyse, advart mot en sterk asylinnvandring. Han anbefaler at Norge legger seg på SSBs lavalternativ i de beregninger de har gjort om asylinnvandring. Det vil gi moderat befolkningsøkning og muligheter for god kontroll på dette området. Det motsatte skjer om vi ikke setter inn virkemidler for å stoppe en altfor sterk asylinnvandring.

De to regjeringsalternativer etter høstens valg, rødgrønt eller blåblå, må gi velgerne klar beskjed om hva de går inn for av asylinnvandring og virkemidler for kontroll på dette område.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke