Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Asylsøkere sperret veien i protest
Hva blir det neste?

Publisert: 18.des.2015 04:00
Oppdatert: 18.des.2015 09:55

Hva hadde man sagt om norsk skoleungdom hadde gjort noe lignende? Jeg antar at superlativer, som ramp og pøbler, hadde sittet løst i munnen på dem som hadde blitt hindret i trafikken, og ikke minst vil jeg anta at det hadde blitt en sak på skolen, og et oppgjør med politiet.

Men det verste er jo at ledelsen viser sympati for slike gjøremål. Man kan bli fristet til å si, «send dem hjem til mamma og pappa i Langtvekkistan, til de har lært folkeskikk». Så kan de jo sperre trafikken i Damaskus, Kabul eller Beirut, og se hva som skjer da. Hva slags sympati, kan man ha for dette? Ingen spør du meg.

Jeg ser for meg lignende aksjoner utenfor DKØ i rushtiden på riksveg 25. Kaoset er der allerede. Slike hendelser i seg selv, bør være grunn nok til å stanse opp til flere mottak i Norge, og heller hjelpe i nærområdet til asylantene. Enda verre blir det, når de får forståelse for sine gjøremål, av ledelsen. Men slik er det bare når snillismen og naiviteten tar overhånd.

Undertegnede har selv familie, med ungdom, av en annen hudfarge, rase og religion, men slike rampestreker i misfornøydhetens navn blir ikke akseptert.

Så hva svarer ledelsen på mottaket med? Jo, tydeligvis at vi skal synes synd på dem. Sorry, men slike hendelser skaper nok mest avsmak for hele prosjektet.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke