Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
Av de beste i verden

Publisert: 14.mar.2019 16:18
Oppdatert: 14.mar.2019 16:38

Aldri har flere kvinner jobbet heltid. Da regjeringen overtok i 2013 jobbet 40 prosent av kvinnene deltid, nå er dette redusert til 36 prosent. Det blir stadig lettere å kombinere arbeidsliv og familieliv, ettersom flere får tilgang på en god barnehage og et godt skolefritidstilbud.

For Frp handler likestilling om like muligheter, og ikke om at alle skal velge likt. Likestillingen starter allerede i barnehagen og på skolen. Sønnene våre trenger mannlige rollemodeller, og derfor satser regjerningen på bedre kjønnsbalanse blant barnehagelærerne og barneskolelærerne.

Likestilling handler også om flere menn innenfor helsevesenet. Brukere og pårørende setter pris på å kunne snakke med mannlige helsearbeidere. Prosjektet «Menn i helse» har gitt kjønnsperspektivet i tjenestene stor oppmerksomhet, og er ett av de mest vellykkede tiltak for å rekruttere menn til helse- og omsorgssektoren i Norge.

Vi vet at gutter har en rekke utfordringer som i mange tilfeller kunne blitt mindre dersom de hadde oppsøkt hjelp tidlig.

Regjeringen jobber med politiske rammer og virkemidler for å gjøre Norge enda mer likestilt. Et viktig supplement til dette er fremsnakking og holdningsarbeid. Jeg vil berømme regjeringen som oppfordrer næringslivet til å ta tak i fastgrodde mønstre og holdninger. De utfordrer normer og strukturer som ikke lar seg endre ved et pennestrøk.

Gang på gang hører jeg Arbeiderpartiet snakke ned likestillingsarbeidet i Norge. De ignorerer også viktigheten av holdningsskapende arbeid. Vi kan ikke kvotere oss bort fra en ukultur.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke